Product was successfully added to your shopping cart.

Elcykelpremie

Få 25% tillbaka vid köp av elcykel eller elmoped!

Glädjande besked om att regeringen kommer med en elcykelpremie. Premien börjar gälla från den 20 september 2017 och betalas ut fr.o.m den 1 januari 2018 (spara kvittot).

För att förbättra förutsättningarna att pendla och transportera sig klimatvänligt avsätter regeringen 350 miljoner kronor per år 2018-2020 till en elfordonpremie för köp av elcykel eller elmoped. På så sätt kommer stora grupper av tänkbara cykelpendlare att kunna få tillgång till eldrivna fordon och ha lättare att välja bort bilresor. 

Premien gäller 25% av beloppet eller max 10.000:-. Gäller retroaktivt från och med 2017-09-20.

"Förena nytta med nöje!"

Sällan har uttrycket "att förena nytta med nöje" passat bättre. Elcykeln ger dig en rejäl extra skjuts. Elmotorn ger dig extra kraft upp till 25km/h när du trampar samtidigt. Du slipper svettas och ta i för att klara uppförsbackarna. Såhär kul har cykling inte varit sen du tog dina första tramptag. Varför inte ta elcykeln till jobbet istället för bil? En elcykel kostar ungefär 15öre/mil. Batteriet räcker gott och väl i 5-6 mil. Men inte nog med att det är billigt, du får även frisk luft och motion på köpet.

Vi har ett brett utbud elcyklar laddade för provkörning. Välkommen in!

Elcykelpremie