Husqvarna PDI

Inspektion före leverans samt Säkerhetsföreskrifter

Följande skyldigheter kommer Motorsport i Vimmerby AB (556687-0431) att utföra vid beställning av en Husqvarna® produkt:

1. Motorsport i Vimmerby AB är en Auktoriserad Återförsäljare till Husqvarna AB, vilket innebär att vid köp av en Husqvarna produkt kommer vi att packa upp, utföra leveranskontroller samt i förekommande fall även installera sålda maskiner hos kund. Vid order via Motorsport.se påvisar kunden att den är kapabel att informera sig om beställda produkters korrekta användning, säkerhetshantering och skötsel genom produkternas bifogade instruktionsmanualer, support genom Motorsport.se kundtjänst och tillverkarens kundtjänst etc.

2. Produkten kommer att överlämnas till er redo för användning, tillsammans med all nödvändig dokumentation och alla verktyg eller tillbehör som ska tillhandahållas. Vi kommer ge er instruktioner om produktens korrekta användning, säkerhetshantering och skötsel enligt produktens instruktionsmanual.

OBS! I varje produkt finner du Bruksanvisningen med Säkerhetsföreskrifter gällande för varje produkt. Säkerhetsföreskrifter skall följas. Husqvarnas PDI-krav på oss som Auktoriserad Återförsäljare innebär att produktens emballage kommer att vara bruten/ompackad vid leverans eftersom vi har öppnat din kartong och gjort ovan inspektion av din Husqvarna produkt innan den levererats till dig. Detta borgar för att du som kund skall få den absolut bästa upplevelsen med din nya Husqvarna produkt och bli en nöjd kund i många år framöver.