Product was successfully added to your shopping cart.
  • Stihl ASA 85 Batterisekatör Stihl ASA 85 Batterisekatör

Stihl ASA 85 Batterisekatör

Översikt

Batterisekatör med otrolig skäreffekt

Från: 17900 :-

Pris som konfigurerad: 0 :-

Stihl ASA 85   +17900 :-

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 0 :-

Detaljer

Kraftfull batteridriven sekatör i PRO-serien, för upp till 45 mm grova grenar. Idealisk för beskärning på kommunala grönytor samt i fruktträdgårdar och plantskolor. Robust aluminiumhölje och ergonomiskt handtag. Dessutom utrustad med elektroniskt justerbar klingöppning i fyra steg.

Aluminiumhus
Det kraftiga aluminiumhuset skyddar ASA 85 inre optimalt från smutspartiklar och ökar maskinens livslängd.

Batteribärsele
Batteribärselen skonar ryggen med sin optimala viktfördelning, också vid långa arbetspass. Hållare på axelremmarna ser till att anslutningskabeln ligger nära kroppen både för höger- och vänsterhänta. Den ergonomiska konstruktionen gör dessutom maskinen mycket enkel att arbeta med.

Justerbar klingöppning
Klingöppningen kan justeras individuellt via styrenheten i fyra steg, 50%, 60%, 70% eller 100%. Under arbetet räcker det med ett enkelt tryck på reglaget för att växla mellan den inställda klingöppningen och full klingöppning. Att skära igenom grenar med olika grovlek går både snabbt och enkelt.

STIHL EC motor
Den underhållsfria och borstlösa EC-motorn ger maskinen längre körtider och en betydligt längre livslängd gewährleistet. STIHLs nya EC-elektronik styr motorn så att den justerar motorvarvtalet efter belastning och håller det optimalt och konstant, t.ex. om du klipper i mycket grova grenar med hög motorbelastning. En optimerad växel med överbelastningsskydd ger också bättre hållbarhet.

Styrenehet
På styrenheten som sitter på bärselen i höftnivå syns inställd klingöppning, antal snitt och batteriets energistatus tydligt i displayen. Här regleras också bytet mellan impuls- och proportionella snitt.

Specifikation

Artikelnummer 4861-011-6201 :
Driftkälla Batteri
Batterityp Li-Ion (Litium-jon)
Batteriserie Stihl Pro